Menu

Waarom DTI

DTI heeft bijna 20 jaar ervaring in het vak. Wij onderscheiden ons dan ook van andere installatiebureaus. Hoe? We zetten het voor u op een rij.

  • Efficiënte werkwijze: als installateur zijn we oplossingsgericht en flexibel. Zowel opdrachtgevers als aannemers waarderen onze manier van werken. Snelheid en betrouwbaarheid, dat vinden we belangrijk!
  • Kennis en maatwerk: als specialist bieden we kennis en innovatief maatwerk. We hebben de engineers in huis. Uniek is dat we onze praktische inzichten van een installateur combineren met diepgaande kennis. Dat we complete installaties ontwerpen en bestekken schrijven, zegt genoeg.
  • Totaalpakket: DTI realiseert zowel technische als elektrotechnische installaties. Dat is niet voor niets: veel installaties hangen nauw met elkaar samen. Voor u is het gemakkelijk dat u één aanspreekpunt heeft, één ontwerp/offerte en één planning.

DTI realiseert alledaagse en efficiënte installaties, naast het ontwikkelen van innovatieve en duurzame oplossingen. Dat doen we door de diensten van een installateur te combineren met de kennis van een engineeringsbureau. De ene keer voor een particuliere woning, de andere keer voor een bedrijfspand. Zelfs als u ogenschijnlijk geen bijzondere wensen heeft, doet u uw voordeel met onze kennis. We zijn namelijk in staat om verschillende systemen en installaties op een slimme manier te integreren. En waarom zou u genoegen nemen met een standaardoplossing als onze berekening uitwijst dat het beter kan?

Contact met DTI Technisch Installatiebedrijf

Benieuwd naar uw mogelijkheden of onze technische oplossingen? Neem vrijblijvend contact met onze engineers op. Afhankelijk van uw wensen en uw installatie, maken wij voor u een voorstel op maat.

Neem contact op