Menu

Maatwerk en advies

DTI heeft zich volledig toegelegd op de advisering, en installatie van alle soorten warmtepompen. Met ruim 20 jaar ervaring in het vak, bent u bij DTI verzekerd van een duurzame klimaatinstallatie op maat. Een standaard oplossing is niet mogelijk omdat elk gebouw en elke locatie een andere benadering vraagt. Bovendien speelt ook het budget hierin een grote rol. Een klimaatinstallatie op maat is precies afgestemd op uw wensen en biedt daardoor het meeste comfort én het meeste rendement.
Vanwege onze jarenlange ervaring beschikt DTI over diepgaande kennis van de principes van duurzaam verwarmen. Ook zijn wij op de hoogte van de nieuwste, modernste ontwikkelingen en technologieën. Enkel op die manier kunt u rekenen op vakkundig advies en hoogwaardig maatwerk.

Engineering

Met behulp van onze eigen engineering afdeling, kunnen wij uw warmtepompsysteem op maat realiseren. DTI heeft zich volledig toegelegd op de advisering, en installatie van alle soorten warmtepompen. Wij adviseren zowel bij nieuwbouw als bij renovaties van woningen, kleine utiliteit, scholen, kerken en transformatie van bestaande kantoren.

Samenwerking fabrikanten en projectontwikkelaars

Wij werken met de certificering voor de bronnen samen met de fabrikant, projectontwikkelaars en erkende boorbedrijven, waaronder:

Contact met DTI Technisch Installatiebedrijf

Benieuwd naar uw mogelijkheden of onze technische oplossingen? Neem vrijblijvend contact met onze engineers op. Afhankelijk van uw wensen en uw installatie, maken wij voor u een voorstel op maat.

Neem contact op