Over ons

Verandering is moeilijk, nieuw is onbekend. Blijven doen wat je deed is veel makkelijker. Toch…?

Nou, niet voor ons! Wij zien nieuw juist als een uitdaging! Al vanaf de start van DTI staan we vooraan in de rij voor de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid. Zo begonnen we in 1998 met de installatie van Cv-ketels. Maar in de loop van de tijd kreeg klimaatverandering steeds meer aandacht en kwam er een nieuwe efficiëntere techniek op de markt, namelijk de warmtepomp. Toen deze techniek ook betaalbaar werd voor klanten, besloten we ons hierin te specialiseren.

Omdat we met iets nieuws aan de slag gingen konden we weinig bouwen op kennis en ervaring van anderen die ons voor gingen. Daarom bouwden we die zelf op! We installeerden warmtepompen in zowel particulieren woningen als bedrijfspanden. We probeerden verschillende toepassingen, gingen een keer onderuit, leerden en bedachten betere manieren. Na ruim 20 jaar ervaring te hebben opgebouwd ontvingen we als één van de eerste mkb’ers het BRL 6000-21 certificaat. Hiermee werden we een Bodem+ erkend bedrijf voor de installatie van bodemenergiesystemen. Een belangrijke mijlpaal!

Ontwikkelingen om ons heen vragen ons om te veranderen. En veranderen is gedoe en kost geld. Maar u en wij weten dat veranderen soms nodig is voor een betere toekomst. Niet alleen voor het milieu, maar ook voor onze portemonnee. Dus blijven we niet doen wat we altijd al deden, maar kiezen we voor nieuw en beter. Klaar om de keuze te maken? Ons team van installateurs, engineers en ontwerpers staat al paraat!

installateurs van dti bv aan het werk met ontwerp tekening

Interesse om ons team te komen versterken? Bekijk dan snel onze vacatures!